Contact en organisatie

Projectleiding
Eric van der Klei, tel. 0620579790
mail@betuweonstage.nl

De Beroepenfeesten van VMBO On Stage worden in vele regio’s in het land gerealiseerd en wij horen daarbij! Bij een feestje horen vrienden, die van ons staan op Pagina Vrienden.
VMBO On Stage is (letterlijk) een Beroepenfeest voor VMBO leerlingen en beroepsbeoefenaren. Zij gaan met elkaar in gesprek over beroep en werkdag, en maken een afspraak voor een Werkbezoek op de Doe Dag enkele weken later.

On Stage is geen 'speeddating' maar is gericht op het opbouwen van een helpend (beroeps)netwerk. Het lukt veel leerlingen om deze relaties te onderhouden. Dit levert hen nieuwe gesprekspartners op, stageplaatsen en zelfs dienstverbanden tijdens of na de vervolgopleiding.

Voor bedrijven/beroepsbeoefenaren en matchmakers is deelname kosteloos.

De tijdsinvestering voor bedrijf/beroepsbeoefenaar is (ca. 20 uur): informatiebijeenkomst bijwonen (1,5 uur), briefing Beroepenfeest lezen (0,5 uur), Beroepenfeest (middag), afstemming met leerlingen over gemaakte afspraken (2 uur), programma Doe Dag voorbereiden (2 uur), Doe Dag (dag).

De tijdsinvestering voor een matchmaker is (ca. 8 uur): informatiebijeenkomst bijwonen (1,5 uur), briefing Beroepenfeest lezen en bedrijven op website bekijken (1,5 uur), Beroepenfeest (middag).

Initiatiefnemers
Scholengroep Over- en Midden-Betuwe (OBC Huissen, OBC Elst, OBC Bemmel en Hendrik Pierson College Zetten)
 
Het (organiserend) Stage Team wordt gevormd door:
Decanen van de deelnemende scholen: Sonja Groenewoud, Pauline Meekels, Wim Biesters, Gert Dinkelman, Monique Vermeulen en Marion Doeze Jager
Projectleiders Eric van der Klei en Josine de Vet
 
De werkgroep werving wordt gevormd door zoveel mogelijk partijen zoals vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, het jongerenwerk en de gemeente:
Projectleiding: Eric van der Klei
Gemeente Overbetuwe: Fabian Micheli
Gemeente Lingewaard: Romy Willems
Forte Welzijn: Cees Faber
Stichting Transport en Logistiek: Daan Leeuwis
Werkgeversvereniging Zorg & Welzijn: Wendy Penning
 
Deelnemende scholen
Citadel College, HPC Zetten, OBC Bemmel, OBC Elst, OBC Huissen
 
Wilt u hier ook een bijdrage aan leveren, neem dan contact met ons op.
VMBO ON STAGE WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: